Події ЦДАКР – Південний Кавказ

«Дешеве пропагандистське шоу» – посольство України у Вірменії про організовану Росією в Єревані «виставку» стосовно анексованого Криму

За повідомленнями низки вірменських і російських ЗМІ, 12 березня 2019 року у м.Єреван, в Російському центрі науки і культури, відкрилася фотовиставка, присвячена річниці так званої «кримської весни».

Організаторами виставки були виголошені відомі штампи кремлівської пропаганди про «переворот у Києві» та «вибір кримського народу». Цей захід є нічим іншим, як черговим дешевим пропагандистським шоу для виправдання спроби незаконної анексії Росією Криму.

Для демонстрації активної участі вірменської громадськості у заході Посольством РФ у Вірменії був традиційно «залучений» керівник партії «Союз конституційного права» Айк Бабуханян, який добре відомий численними відвідуваннями тимчасово окупованої території України з порушенням законодавства України та співпрацею з окупаційною владою Криму, а також створений Росією «кишеньковий» мережевий «Клуб друзів Криму».

Посольство України в Республіці Вірменія звертає увагу громадян Вірменії, а також представників політичних партій, громадських організацій, що їх участь у подібних заходах завдаватиме шкоди дружнім відносинам між українським та вірменським народами.

Джерело: офіційний портал Посольства України в Республіці Вірменія

Зазначимо, що позиція України попри «специфіку» медіа-простору Вірменії не залишилася без уваги місцевих ЗМІ. Так, вірменське видання «Аравот» розмістило цю заяву-коментар на власній російськомовній сторінці:

https://www.aravot-ru.am/2019/03/15/300474/

«ЦДАКР – Південний Кавказ»