Заяви ЦДАКР Події

Прес-конференція: Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів»

25 червня в 11:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему «Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів».

25 червня  в 11:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему «Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів».

Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння представить ініціативу щодо проведення додаткового розслідування звинувачень України у передачі ракетних технологій КНДР.

Прогрес денуклеаризації Корейського півострова створює сприятливі умови для отримання обєктивної інформації стосовно публікації в серпні 2017 року газетою «The New York Times» матеріалу  «Північнокорейський ракетний успіх пов’язаний з українським підприємством». В статті йшлося, що успіхи КНДР в випробуваннях міжконтинентальних балістичних ракет ніби-то стали можливими завдяки закупівлі ракетних двигунів РД-250 з українського підприємства «Південмаш».

Учасники: Михайло Самусь, заступник директора Центра досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань; Юрій Пойта, керівник секції Азіатсько-Тихокеанського регіону Центра досліджень армії, конверсії та роззброєння.

Реєстрація на місці по редакційним посвідченням.