Події

ЦДАКР ВИСТУПИТЬ СПІВОРГАНІЗАТОРОМ КОНФЕРЕНЦІЇ «САМІТ НАТО У ВАРШАВІ – РЕЗУЛЬТАТИ ДЛЯ УКРАЇНИ». АНОНС

19 липня 2016 року Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння спільно з Центром інформації та документації НАТО в Україні та за інформаційної підтримки ІKK Defense Express проводять міжнародну конференцію на тему: «Саміт НАТО у Варшаві - результати для України».

19 липня 2016 року Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння спільно з Центром інформації та документації НАТО в Україні та за інформаційної підтримки ІKK Defense Express проводять міжнародну конференцію на тему: «Саміт НАТО у Варшаві – результати для України».

В рамках заходу за участю українських та іноземних експертів, планується обговорити результати саміту для Європи, України та глобальної безпеки, а також запропонувати конкретні рекомендації для органів державної влади, української громадськості щодо пріоритетних напрямків розвитку в безпековій сфері та організації співпраці з НАТО.

До участі у конференції запрошуються представники НАТО, Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони, Міністерства закордонних справ, а також представники українських та закордонних неурядових організацій.

Захід відбудеться: м. Київ, Radisson Blu Hotel (вул. Ярославів Вал, 22)

Початок реєстрації 9:30

Робочі мови конференції: українська та англійська (передбачено синхронний переклад).

Реєстрація для преси обов’язкова!

Про участь в заході прохання повідомити до 12:00 18 липня 2016 року електронною поштою mikhnenko_av@ukr.net або телефонами +38 (044) 425-42-10, +38 (066) 616-46-79.

Запрошуються усі зацікавлені у висвітленні тематики відносин України з НАТО.