Заяви ЦДАКР

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКОВОГО ПРОЕКТУ «ІСТОРІЇ ПОДОЛАННЯ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ВОЯКІВ»

31 березня 2106 року. Національна парламентська бібліотека України, Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння. Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, конференц-зал, 3-й поверх. Початок о 14:00, тел.: 485-17-95. Запрошуємо до участі всіх охочих.

31 березня 2106 року. Національна парламентська бібліотека України, Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння. Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, конференц-зал, 3-й поверх. Початок о 14:00, тел.: 485-17-95. Запрошуємо до участі  всіх охочих.

Під час презентації автори проекту та вояки, які подолали особисті трагедії під час воєнних дій, розповідатимуть про головні принципи українців у протистоянні жахливим ситуаціям, які створила для них війна (очікується участь морського піхотинця Віктора Кардаша, спецпризначенця Вадима Довгорука, десантника Владислава Кузнєцова та ін.).

Передбачаються виступи та дискусія з авторами книг «Герои современной Украины. Истории преодоления» Дмитром Козловим, «Как преодолеть личную трагедию» Валентином Бадраком, «Эффективная нейтрализация и профилактика стресса» В’ячеславом Смирновим, а також з професійними військовими психологами, лікарями, представниками нетрадиційної медицини.

Зустріч дасть змогу всім охочим дізнатися про особливості поведінки в драматичних життєвих ситуаціях та створення нових можливостей для адаптації в мирному житті захисників України, особисто поспілкуватися з героями війни, фахівцями та авторами книжкового проекту.

Учасники отримають у подарунок нову книжку «Герои современной Украины. Истории преодоления» Д. Козлова.

Детальніше дізнатися про героїв та цей проект можна на сайті організатора проекту – Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння – (http://cacds.org.ua/ru/war).

Запрошуємо охочих поділитися своїми розповідями про захисників, які пережили трагічні події війни. Ці матеріали будуть оприлюднені на порталі ЦДАКР, а згодом – у черговому виданні центру.

Всі, хто бажає виступити під час заходу, можуть звертатися за телефоном:

067-509-50-36 або електронною поштою – v_badrak@email.ua