Заяви ЦДАКР

ЦДАКР ВИСТУПИТЬ СПІВОРГАНІЗАТОРОМ ПЕРШОЇ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ З ДЕОКУПАЦІЇ КРИМУ

14 березня цього року у Києві відбудеться Міжнародна конференція «Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці».

14 березня цього року у Києві відбудеться Міжнародна конференція «Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці».

Організатором конференції виступають фонд «Майдан закордонних справ», Центр досліджень армії, конверсії і роззброєння (ЦДАКР), Інститут стратегічних чорноморських досліджень за підтримки Фонду Конрада Аденауера. Основними медіа-партнерами є інформаційне агентство Black Sea News та інформаційно-консалтингова компанія (ІКК) Defence Express.

У заході візьмуть участь українські та міжнародні експерти-фахівці з питань міжнародної безпеки, стратегічних наслідків мілітаризації окупованих територій і заморожених конфліктів. Організатори мають намір розкрити і проаналізувати виклики глобальній безпеці в ході мілітаризації Криму і обговорити стратегію деокупації.

Так, ЦДАКР надасть беззаперечні докази перетворення Криму на суцільну військову базу, яка несе вагомі виклики і ризики міжнародній безпеці. Серед іншого будуть представлені структура, склад та розміщення нарощеного за останні два роки військового угруповання ЗС Росії в Криму, кількісні характеристики ОВТ та особового складу військової присутності Росії
в Криму станом на березень 2016 року, а також рубежі досяжності ракетного озброєння кримського військового угруповання ЗС РФ.      

Із детальним списком спікерів і програмою можна ознайомитися за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1qtWpauZyILZUpvOGy5DikQyJ26PCagpTEFvx9IPrFKM/edit?pref=2&pli=1