Заяви ЦДАКР

АНОНС: ЦДАКР ПРЕДСТАВИТЬ У ЛЬВОВІ ПРОЕКТ «ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ ВІЙНИ – КНИЖКИ ПРОТИ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ» (10 вересня 2015 року)

10 вересня у Львові 10.00 - 11.00 - Голуба зала Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) 15.30 - 17.00 - Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (вулиця Героїв Майдану, 32)

10 вересня у Львові

10.00 – 11.00 – Голуба зала Палацу Потоцьких  (вул. Коперника, 15)

15.30 – 17.00  – Академія Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (вулиця Героїв Майдану, 32)

Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР) представить проект «Інформаційний фронт війни – книжки проти російської агресії». У ході представлення книжок «Сучасні герої України», «Росія після Путіна», «Східна стратегія» передбачається жвава дискусія про особливості інформаційних впливів, активних операцій та інших заходів інформаційної сфери протистояння з зовнішнім агресором.

Презентація книжок та дискусія з авторами проекту спрямовані на розкриття участі кремлівської верхівки у організацій війни проти України, розповіді про елементи російської інформаційної стратегії проти України. Фахівці аналітичного центру оголосять свої висновки щодо дій російської сторони та потенціалу протидії українців.

У презентації-дискусії візьмуть участь директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак та керівник Лабораторії аналізу особистості при ЦДАКР, автор розробок про героїв сучасної України та оточення В.Путіна Дмитро Козлов.

Інформація про проекти:

«Герої сучасної України» (Валентин Бадрак, Дмитро Козлов, 2015) – книжка, яка підготовлена з метою підсилення морально-бойового духу ЗСУ та інших збройних формувань, зміцнення позитивної самоідентифікації українців в умовах війни Росії, яка ведеться проти України. Створено ряд героїв Російсько-української війни 2014 – 2015 років, чиї дії значно вплинули на розвиток у українців здібності до протистояння із зовнішнім ворогом.

«Росія після Путіна. Можливі моделі» (Дмитро Козлов, 2015) – книжка, яка підготовлена з метою аналізу можливості краху путінського режиму та ймовірних моделей переформатування влади в РФ. У цьому стає все більше зацікавлених, в тому числі, в оточенні президента Росії. Видання мстить думки у висновки науковців, журналістів, письменників, громадських діячів, які відкрито визнали політику Путіна тупиковою і шкідливою для країни. «Крах путінського режиму імовірний. Більшість наших опозиційних політиків пов’язують своє майбутнє з так званої конституційної складової і говорять про вибори 2016 в Думу, вибори президента в 2017 році», – такий вердикт фахівців.

«Східна стратегія» (Валентин Бадрак, 2011) – роман – дилогія, в який у художній формі надається опис проведення Російською Федерацією у 2006 – 2010 рр. комплексу заходів у напрямку зміни зовнішньополітичного курсу України та втягування її у простір своїх інтересів. Хоча книга розповідає про роботу політиків (включно лідера РФ В.В.Путіна), дипломатів, експертів, науковців, журналістів, у центрі уваги саме спецслужби Росії (головний герой книги полковник воєнної розвідки). Книга побудована на основі реальних подій та прямо торкається майбутнього Української держави.