Заяви ЦДАКР

ЦДАКР приєднується до привітань Генконсульства РФ у Харкові з Днем захисників та захисниць України

На офіційній інстаграм-сторінці Генерального консульства РФ у Харкові з’явилося привітання із Днем захисників і захисниць України від мені генерального консула Ігоря Дем’яненка.

«Співробітники Генерального консульства Російської Федерації в місті Харкові щиро, від усього серця, вітають український народ з Днем захисників і захисниць України! Бажаємо вам богатирського здоров’я, бездоганної витримки, тепла, радості, мирного неба над головою.»

«Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації. Ми захоп«Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації. Ми захоплюємося українськими хлопцями та дівчатами, які захищають кожну п’ядь своєї землі. Сподіваємося, що зі смертю диктатора Росія відмовиться від агресивних, загарбницьких дій в Україні.»

«Ми не підтримуємо політику нашої держави стосовно України. У той час, коли політичне керівництво Росії віроломно окупувало Крим і Донбас, на більшій території РФ люди живуть в злиднях і бідах. Розуміємо, що швидше за все, після цих поздоровлень ми будемо змушені повернутися додому. Слава Україні!»

— йдеться у пості.

Під другим фото Генконсульство РФ опублікувало список працівників самого консульства, серед яких вказані співробітники спецпідрозділу СВР РФ та ГУ ГШ ЗС РФ, інші особи з числа російських та українських громадян, а також агенти ФСБ, які мешкають в Харкові і раніше працювали в українських спецслужбах, які також приєдналися до привітання.

Ключові слова