Відео Кібербезпека Події

ЦДАКР взяв участь у Першому Щорічному Форумі з Кібербезпеки CS² DAY

Керівник секції інформаційної та кібербезпеки ЦДАКР Павло Кривенко взяв участь у заході, присвяченому обговоренню нагальних питань у сфері кібербезпеки України.

Захід, на якому керівники ІБ-команд компаній та державних установ, експерти з безпеки і представники Crowdstrike розказали про новітні засоби протистояння сучасним кіберзагрозам, а також розкрили кейси успішного впровадження і використання рішень Crowdstrike як українськими, так і світовими компаніями, відбувся 24 вересня 2021 року в PMHUB EVENT SPACE (м. Київ, вул. Іоанна Павла II, 5).

Теми, розкриті на конференції, стали корисними як для приватного бізнесу, так і для державних установ, а саме: директорам з інформаційної безпеки (CISO) і профільним фахівцям IБ-департаментів, які хочуть знайти оптимальні рішення для ефективного реагування та вирішення нагальних проблем безпеки, IT-директорам (CIO) і технічним директорам (CTO), яких цікавлять головні тенденції розвитку галузі на профільній комунікаційній платформі, власникам і CEO компаній, які цікавляться актуальними ризиками інформаційної безпеки, щоб вчасно підготувати свої компанії до кібер-викликів.

На Форум з Кібербезпеки CS² Day завітали з виступами Заступник Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Віктор Жора, який під час своєї промови поділився інформацією про проєкт для захису держави від кібератак: Кіберцентр UA30 та провідний інспектор Національного координаційного центру безпеки при Раді національної безпеки і оборони України Олександр Галущенко, який поділився інформацією про суть роботи платформи обміну індикаторами компрометації між об’єктами критичної інформаційної інфраструктури та органами державної влади, користувачі яких будуть заздалегідь підключені (за умови укладання окремого Меморандуму), а отримані дані дозволять кардинально підвищити рівень обізнаності технічних спеціалістів органів державної влади.

Ключові слова