Кібербезпека Події

ЦДАКР взяв участь у заході, присвяченому обговоренню нагальних питань у сфері кібербезпеки України

Керівник секції інформаційної та кібербезпеки ЦДАКР Павло Кривенко взяв участь у заході, присвяченому обговоренню нагальних питань у сфері кібербезпеки України.

Захід, на якому учасники обговорили питання вдосконалення нормативно-правової бази, створення інфраструктури та розвитку індустрії кібербезпеки, забезпечення плідної співпраці урядових та неурядових організацій в Україні, розвитку культури інформаційної та кібербезпеки, відбувся 16 серпня 2019 року в Інституті інформаційних технологій Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського (просп. Повітрофлотський, 28).

Основною метою заходу була координація роботи щодо удосконалення законодавчого та нормативно-правового забезпечення у сфері кібербезпеки, яке б базувалось на комплексному аналізі стану цієї сфери, сучасних викликів, наявних та потенційних загроз, а також сприяло створенню ефективної національної системи кібербезпеки України, яка б інтегрувалась в європейську та міжнародну системи, мала достатнє фінансове, організаційне, технічне та кадрове забезпечення.

Ключові слова