Заяви ЦДАКР

Міжнародний злочинець Путін готовий до планетарної катастрофи – ось чому світ повинен зупинити російського диктатора – заява ЦДАКР

Джерело:

Так Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР) прокоментував заяву очільника Кремля про війну проти України 7 липня 2022 року, зазначивши, що Путін провів чергову інформаційно-психологічну операцію та видав порцію відвертої брехні з метою виправдати масштабне вторгнення в Україну та масові вбивства людей.

Серед іншого ЦДАКР наголосив, що у зухвалій заяві Путіна насамперед йдеться про можливість нанесення у майбутньому ракетних ударів по Києву, Дніпру, Запоріжжю тощо та стратегічним об’єктам інфраструктури, що мають ключове значення для забезпечення життєдіяльності та логістики ЗСУ.

До того ж, характер дій злочинного московського режиму свідчить, що Путін та його слуги готові до масштабних планетарних катастроф із застосуванням ядерної зброї або ураження ядерних об’єктів.  «Це має об’єднати зусилля світу, щоб зупинити кремлівського злочинця із поплічниками та ліквідувати режим зміною політичного ладу в країні. А також забезпечити належний рівень ППО-ПРО  стратегічних об’єктів інфраструктури України», – зазначили в ЦДАКР.

Як відомо, Путін у своїй заяві про війну РФ з Україною 7 липня підкреслив, що він «серйозно ще не стартував». При цьому Путін намагався переконати, що війну на Донбасі розв’язав “колективний” Захід, який тепер він хоче бачити перемогу над Росією на полі бою.

Російська армія ще не «почала нічого серйозного» в Україні. Таку заяву Путін зробив на зустрічі з лідерами фракцій Держдуми. «Всі повинні знати, що за великим рахунком ми ще нічого серйозно не почали», – зазначив він, додавши, що «Захід хоче воювати до останнього українця».